Hyra Kursgård

Kursgård Rödjorna Retreat Sweden kan hyras av företag och organisationer för kurs, retreat och konferens med fokus på yoga, meditation, healing, friskvård mm. Kursgården ligger i en unik och vacker natur långt borta av (motor)vägen, så att era aktiviteter blir ostört och fri av oönskade ljud.
Det stora meditations/yogarummet av Rödjornas kursgård är byggd helt i trä och med på ena sidan glas bjuds du här på vacker utsikt över imponerande stenblock och klippor. Den vedeldade kaminen och de träväggarna skapar en lugn och behaglig atmosfär. I rummet finns meditations kuddar, yoga mattor, och meditationspallar. Retreat Centers huvudhuset rymmer 12 sängplatser i tvåbäddsrum. Det finns två duschar, tre toaletter, ett kök samt ett stort ljust upphållsrum/matsal med fåtöljer och öppen spis. I vårt historiskt lilla gästhus finns det totalt 3 sovplatser till.
För utomhusaktiviteter finns det bland annat tillgång till egen skogens vandringsleder, Stor Stenspiral, Läns största vandrinsgleder Berglagsleden samt Munkastigen, National Parken Tiveden med många promenadstigar att utforska. Under din retreat erbjuder vi god kulinarisk vegetarisk mat med så mycket möjligt egen trädgård produkter mot billiga priser. Självhushåll är inte möjligt!