Grupp samt Individuella Retreater

Vi genomför våra zen ( tystnads) retreats på vår egen retreatgård på Rödjorna i Tived. Retreaten är överraskande konkret och ger dig en skatt av praktisk erfarenhet, att tillämpa och utveckla vidare när du kommer hem igen. Under alla retreater ägnar vi oss åt att djupgående stärka kropp och själ.

Om du vill uppleva zenmeditationen och tystnaden ensam eller tillsammans med andra bestämmer du själv. Därför organiserar vi båda grupps och individuella retreater. Vi kombinerar ofta zenmeditatiom med tillfogande aktiviteter som mindfulness yoga, och vandringar eftersom denna aktiviteter förstärkar din zenmeditation. Alla våra retreater genomförs i stillsam naturmiljön i vår egen skog eller vid sjön med möjlighet att promenera eller meditera ute i naturen. Det är ett tydligt program men det finns möjligheter för att släppa aktiviteter.

Hos oss kan man göra zenmeditation obroende på religion, eller(zen)tradition. Det finns ingen religiös koppling till zenmeditation. Det enda som lärs ut under vår zenretreaten är en stark meditations-verktyg för att arbeta med din själv. Alla är välkomna till retreaterna oavsett om du är troende eller icke-troende.
Vi har en retreat kalender, som listar intensiv tyst zen retreater (sesshiner).

Intresserat i vår Retreater?