Byggnader

De historiska byggnaderna ger en speciell atmosfär. Huvudbyggnaden har sju bekväma 2 eller 3-personsrum, toalett ligger i nära anslutning till rummen. Det finns delat duschar.  Utöver det är våra rum är bekväm och i mycket gott skick. Dessutom har vår gäster tillgång till ett stort vackert gemensamt rum med matbord, soffor och kamin, samt ett gemensamt kök med spis, ugn samt kyl/frys.

 

Från slutet av maj kan gästerna bo i vår Historiska Stuga Röjängen, som har en unik vy över Rödjornas egen skog område. Detta mysiga, enkla hus passar både den som vill uppleva Tivedens rena natur och den som hellre njuter av stillheten i Rödjornas egna lummiga grönska. 

 

 

 

Det finns en mycket fin bastu, som ligger hög upp i den historiska boden. Här kan du njuta av en behaglig värme, som bastun ska sprider. Efter din bastu kan du kyla dig med en kall dusch som är installerad i bäcken eller ta ett helt kallt dopp i den djupare delen.
Alldeles vid skogskanten ligger vår större möteslokal, Zendo som är en mediationsbyggnad. Byggt helt i trä och med ena gaveln i glas bjuds du här på vacker utsikt över imponerende stenblock och klippor. Den vedelade kaminen skaper en lugn och behaglig atmosfär.